OP ZOEK NAAR FINANCIËLE RUST?

Mis jij overzicht in je financiële situatie?

 

Word je daar onrustig van?

Weet je niet of er genoeg geld binnenkomt ten opzichte van je uitgaven?

Of is er onlangs iets veranderd in jouw inkomsten of uitgaven?

Ben je net gaan samenwonen, heb je een nieuw huis gekocht, heb je een kind gekregen? Of ben je minder gaan werken, je baan verloren, voor jezelf begonnen, er alleen voor komen te staan?

Dan is budgetcoaching iets voor jou, een goed moment om samen met de budgetcoach te bekijken hoe je er budgettair en financieel voor staat.

 

Je bent nooit te oud om te leren, ook niet om nieuw gedrag aan te leren. Met de producten die Financiele Rust Voor Jou aanbiedt kan ik je helpen een nieuwe financiële werkelijkheid te creëren.

Wat betekent deze financiële rust voor jou?

 

Om financiële rust te ervaren, zal je financieel zelfredzaam moeten zijn. Dat betekent dat:

  • Je de administratie op orde hebt.
  • Je weet wat je inkomsten en uitgaven zijn.
  • Je inzicht hebt in je financiële gedrag en je innerlijke drijfveren. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om wezenlijke veranderingen door te voeren in je persoonlijke financiën.
  • Je bent in staat om je financiële zaken te regelen.
  • Je hebt kennis op het gebied van lenen, sparen en budgetteren.
  • Je weet hoe je in het dagelijkse leven met geld om moet gaan
  • Je kan je financiële zaken op een verantwoorde manier beheren.
  • Verder weet je welk risico je neemt bij bepaalde financiële beslissingen.
  • En welke rol geld speelt in je leven.

Je hebt de basis kennis en vaardigheden voor het nemen van de juiste beslissingen als er een verandering in je persoonlijke financiële situatie komt.

 

Financiële zelfredzaamheid zorgt ervoor dat je minder stress ervaart en dat je toegenomen vertrouwen in je financiële situatie hebt.

Je hebt meer inzicht in je financiën, je kan op een verantwoorde manier met geld omgaan, je bent in staat om eventuele achterstanden weg te werken.

Kortom je ervaart financiële rust.

In drie stappen met de budgetcoach naar

financiële rust voor jou

FINANCIEEL OVERZICHT

Om rust in je financiële situatie te krijgen is het belangrijk om overzicht te creëren van je inkomsten en uitgaven, het budget. Veel mensen vinden dat een vervelende klus. De budgetcoach van Financiële Rust Voor Jou niet, ik help je hier bij. Samen sorteren we je (ongeopende) post, bonnetjes en halen gegevens uit je bankafschriften om jouw financiële OVERZICHT te creëren.

Ook bied ik je als budgetcoach werkvormen aan om het gemaakte overzicht bij te houden, zodat jij steeds opnieuw weet hoe je er financieel voorstaat.

Ik coach en help je daarbij, totdat jij het vertrouwen hebt dat je je eigen budget kan beheren en financiële rust hebt.

FINANCIEEL INZICHT

Het hebben van overzicht is de eerste stap op weg naar financiële rust.

Het gebruik van de gegevens van je overzicht brengt je het INZICHT in je financiële situatie.

De kennis en ervaring van de budgetcoach brengen je aan de hand van diverse werkvormen en gesprekken over jouw doelen en gedrag tot jouw financiële INZICHT.

Dit INZICHT kan je doen inzien dat jouw financiële situatie in orde is en je de gewenste financiële rust geven.

FINANCIËLE RUST

Geeft het INZICHT je nog geen financiële rust? Dan kunnen we een stapje verder gaan in de budgetcoaching door je meer bewust te maken van je financiële gedrag en je innerlijke drijfveren. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om wezenlijke veranderingen door te voeren in je persoonlijke financiën.

De wil om anders met je budget om te gaan, het nemen van eigen verantwoordelijkheid en pro-activiteit zijn belangrijk om de laatste stap naar het doel van financiële rust te kunnen zetten.

De kennis, ervaring en kwaliteiten van de budgetcoach van financiële rust voor jou begeleiden totdat jij het vertrouwen hebt dat je je gedrag voldoende hebt veranderd voor jouw financiële rust.

De budgetcoach producten van financiële rust voor jou

U

Basis Budget Check

– OVERZICHT –

Is jouw administratie een rommeltje? Kan je wel wat hulp bij administratie gebruiken?

Bij een Basis Budget Check maak je samen met de budgetcoach het overzicht van je inkomsten en uitgaven, het budget. We maken dus je administratie op orde.

Ik bied je werkvormen aan om het gemaakte overzicht bij te houden, zodat jij steeds opnieuw weet hoe je er financieel voorstaat.

T

Uitgebreide Budget Check

– INZICHT –

Heb je hebt je administratie op orde, weet je wat je inkomsten en uitgaven zijn? Geeft dat je nu alleen nog onvoldoende inzicht of je goed bezig bent?

De Uitgebreide Budget Check geeft je naast overzicht ook inzicht in je budget en financiële situatie. Het helpt je op weg naar hoe het ook anders kan. We gebruiken je budget overzicht en vullen dat aan met kennis en ervaring van de budgetcoach om jou het gewenste financiële inzicht te geven.

w

Budgetcoaching

– FINANCIELE RUST –

Heb je meer nodig dan overzicht en inzicht om financiële rust ervaren? Dan kunnen we Budgetcoaching inzetten om wezenlijke veranderingen door te voeren in je persoonlijke financiën door je meer bewust te maken van je financiële blauwdruk, gedrag en innerlijke drijfveren.

Ik budgetcoach je vanuit een motiverende gespreksvoering, zonder oordeel, maar wel streng en realistisch. Dit doen we totdat jij het vertrouwen hebt dat je je gedrag voldoende hebt veranderd voor jouw financiële rust.

Budget Bespaar Check

– BESPAREN –

Heb je het gevoel dat je teveel betaalt voor bijvoorbeeld je energie, internetabonnement of telefoonrekening en geen tijd en zin om daar zelf in te duiken?

Met de Budget Bespaar Check doet de Budgetcoach van Financiele Rust Voor Jou dit voor je.

Al het werk wordt je uit handen genomen om een vergelijkbaar product te vinden waarmee je op jaarbasis flink geld bespaart.

Verzekeringen Bespaar Check

– BESPAREN –

Heb je het gevoel dat je teveel betaalt voor bijvoorbeeld je autoverzekering, je inboedelverzekering of zorgverzekering en geen tijd en zin om uit te zoeken of je op deze uitgaven kan besparen?

Met de Verzekeringen Bespaar Check neemt de Budgetcoach van Financiele Rust Voor Jou dit voor je uit handen.

Er wordt voor je naar een vergelijkbaar product gezocht waarmee je op jaarbasis flink geld bespaart.

Budget Plan nieuwe levensfase

– FINANCIELE RUST –

Verandert jouw financiële situatie? Bijvoorbeeld door samenwonen, gezinsuitbereiding, minder werken, een nieuwe baan, (tijdelijk) geen baan, een verhuizing, een scheiding of kom je er door overlijden financieel alleen voor te staan?

Met het Budget Plan van de budgetcoach maken we een overzicht de veranderingen van je financiële situatie en je inkomsten en uitgaven. We bekijken of je recht hebt op toeslagen en maken een plan met jouw nieuwe maand- en jaarbudget. Zodat voor jou duidelijk is wat je te besteden hebt en je met alle veranderingen die je al hebt op persoonlijk vlak rust hebt over je financiën.

Skype Budgetcoaching

– SNELLE FINANCIELE HULP –

Heb je een vraag over je administratie, je persooonlijke budget? Wil je iets weten over je recht op toeslagen, je inkomsten of je uitgaven?

Voor alle korte financiële vragen kan je een eenmalig Skype budgetcoach consult van 30 minuten met de Budgetcoach van Financiele Rust Voor Jou boeken.

Administratie Organisatie

– OVERZICHT –

Is je administratie niet op orde, betaal je daarom onnodige boetes op te laat betaalde rekeningen? Heb je zelf echter geen tijd en zin om een keer je administratie op orde te maken?

Budgetcoach Maaike Zwaan neemt het je uit handen en structureert alles voor je. Daarna is het een kwestie van bijhouden en als je wilt kan ik dat in de vorm van een abonnement ook voor je doen. Jij ervaart de financiële rust en voorkomt boetes vanwege onnodige betalingsachterstanden.


Budgetcoaching met Maaike levert je inzicht, rust en ook nog voordeel op!
Het financiële overzicht maken was even een klus, maar daarna is het heerlijk om helder inzicht in je inkomsten- en uitgavenpatroon te hebben. Te realiseren waar je je geld ECHT in wilt steken en waar je kunt minderen. Dat geeft veel rust.
Budgetcoach Maaike stelt goede vragen, kijkt met een fijn kritisch oog en geeft praktische adviezen.
Zo heeft dit voor mij (oa) 300 euro cashback opgeleverd door van energiemaatschappij te switchen wat ik zonder het verkregen inzicht en haar adviezen niet gedaan had!
Ik raad je budgetcoach Maaike van -financiele rust voor jou – dan ook van harte aan!


					Jiske
					

Maaike Zwaan helpt als budgetcoach om beter zicht te krijgen op de financiën door mee te denken wat voor jou situatie werkt. Ze reikt middelen aan om overzicht te creëren, helpt mee om te kijken of dit werkt en zorgt voor een stok achter de deur om het af te maken.

Het zet een proces in gang, het heeft tijd nodig om dingen te veranderen in het huishouden dat je (samen) voert. Omdat je een traject met een bepaalde duur met Maaike Zwaan ingaat kun je hierop terugvallen wanneer je het idee krijgt dat geldzaken toch nog onoverzichtelijk zullen blijven, of dat het op een rijtje zetten van de inkomsten en uitgaven een te grote klus is.

Ook geeft het een prettig gevoel dat een budgetcoach met verstand van zaken eens mee kijkt naar je geldzaken. Om bevestiging te krijgen dat je uitgavenpatroon en de vaste lasten die je bent aangegaan binnen het redelijke vallen. Of – als dit niet zo is – dat Maaike knowhow en ervaring in huis heeft om hier iets aan te doen.

Gudrun

Budgetcoach Maaike heeft op hele daadkrachtige wijze onze Overlijdens Risico Verzekering onder de loep genomen. Deze hadden we acht jaar geleden afgesloten bij de aankoop van ons huis, de hoge maandelijkse premie zat me niet lekker, maar had zelf geen zin en tijd om het helemaal uit te pluizen.

De Budget Bespaar Check van de budgetcoach van Financiele Rust Voor Jou heeft ons een besparing van ruim €400,- per jaar en dat met nog een looptijd van 22 jaar. Totaal komt dat dus neer op ongeveer €9000,-.

En voor dat geld kunnen wij dan weer leuke dingen voor doen.

Hein